Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Voordracht De kleine bron Bazel 31/01/2019
Donderdag, 31 Januari 2019, 20:00
Hits : 281
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe Kom & Blijf Ik In Mijn Kracht?

Interactieve Lezing

‘In je kracht komen (en blijven!)’ is een thema dat de meesten van ons vroeg of laat bezighoudt. Vooral als we tegen onze grenzen aanbotsen, erover gaan en moe achterblijven.
We vragen ons af waarom we altijd zus of zo reageren in die situatie, hoe we moeten omgaan met onze onzekerheid, twijfel of angst, waarom we denken wat we denken, voelen wat we voelen en doen wat we doen.
Vaak lijkt er geen einde te komen aan de vragen die we onszelf stellen.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in het samenwerking met mensen en groepen ontwikkelde Luc een aantal handige tools rond het thema “hoe kom en blijf ik in mijn kracht”, die je in je dagelijkse leven kan inzetten.

Luc vertelt helder en gepassioneerd over dit thema aan de hand van een aantal praktische en herkenbare schema’s. Van hieruit ontstaat als vanzelf interactie.

Hou je dus klaar voor boeiende en leerrijke gesprekken, van mens tot mens.

We vragen ons deze avond ook af hoe het leven eruit zou zien als ieder van ons in zijn of haar eigen kracht zou staan. Misschien kan je dat idee al eens op je laten inwerken.

Wees heel erg welkom!

 

Door Luc Jansen

 

Luc Jansen

 

Luc Jansen inspireert, verbindt en begeleidt mensen via lichaamswerk, groepsmeditatie en herbronning. Hij doet dit vanuit een holistische visie en een oprecht respect voor het levenspad en ritme van elke mens.

Bazel

Het Gildenhuis

Kruibekestraat 33


do 31 jan 2019, 20u

 

Inschrijven niet nodig

Deelname:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro

Men kan ook aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Men kan ook inschrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.dekleinebron.be

facebook: https://www.facebook.com/dekleinebron/