Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Voordracht De kleine bron Bazel 14/02/2018
Donderdag, 14 Februari 2019, 14:00
Hits : 244
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten  


De LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief allerlei vormen van stress weg te nemen en liefdevol te leven met jezelf, met je omgeving en met wat er in je leven gebeurt.
We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en problemen in relaties, in de familie en op het werk.
Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling en kwaadheid maar ook eenzaamheid en isolement.
De neurowetenschap leert ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de twee helften van onze hersenen samenwerken – dan hebben we een ‘verbonden brein’.
Wanneer onze twee hersenhelften niet verbonden zijn, is ons brein in stress – dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving, met alle gevolgen van dien.
De LOVE Method is een manier om allerlei vormen van stress op te heffen door de twee hersenhelften snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten, leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen.

 

Door Veronika Gosselin

 

veronika Gosselin 1

 

Veronika Gosselin: “Ik ben in 2013 in contact gekomen met een manier om stress en overtuigingen te transformeren. Door het toepassen van deze methode lukte het me om in enkele weken uit een burn-out te klauteren die al een jaar aansleepte. Vanaf dan ben ik gefascineerd door het onderbewuste en hoe dit een invloed heeft op ons leven, en hoe we het kunnen veranderen en ermee kunnen samenwerken in plaats van dat we er het slachtoffer van zijn.
Ik ben zelf dagelijks aan de slag met de LOVE Method voor mezelf en met anderen: ik begeleid mensen in individuele sessies en geef workshops. Het is een van de meest efficiënte en meest gebruiksvriendelijke methoden die ik ooit ben tegengekomen en ik wil ze graag met zoveel mogelijk mensen delen.”

Grenzen, een spirituele oefening 

 

Bazel

Het Gildenhuis

Kruibekestraat 33


do 14 feb 2019, 20u

 

Inschrijven niet nodig

Deelname:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro

Men kan ook aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Men kan ook inschrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.dekleinebron.be

facebook: https://www.facebook.com/dekleinebron/