Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Voordracht De kleine bron Bazel 28-02-2019
Donderdag, 28 Februari 2019, 14:00
Hits : 243
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grenzen, een spirituele oefening

Hoe stel je grenzen als je dat nooit echt geleerd hebt of als je ouders had die geen voorbeeld waren, het zelf niet deden of telkens jouw grens overschreden?
Wat als je hoogsensitief bent en je alles voelt van een ander?
Wat als je paranormaal allemaal indrukken binnen krijgt maar ze niet kan sorteren?
Wat als je je vaak overweldigd voelt?
Wat als je geleerd hebt dat je altijd voor iedereen moet ‘zorgen’ en dat dit prioriteit is. En dat tijd nemen voor jezelf altijd maar het allerlaatste is dat je kan doet…. als je het doet. Hoe is je eigenwaarde op dat moment dan?
Jouw helpende hand is dan meer een nadeel dan een voordeel. Je cijfert immers jezelf weg want je bent bang iemand te kwetsen of teleur te stellen. Dat geeft veel stress want het activeert je schuldgevoel. Wat is schuldgevoel en nog belangrijker hoe geraak je ervan af? Wat zijn je onderliggende angsten en hoe ga je om met al die gedachten en emoties die je leven beperken?
Wil je assertief in het leven staan dan moet je sterke grenzen hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Wie geen grenzen heeft op
fysiek niveau, trekt mensen aan met grensoverschrijdend gedrag.
emotioneel niveau trekt manipulators aan.
mentaal niveau, trekt situaties aan om een burnout of een depressie te krijgen
spiritueel niveau, trekt entiteiten aan.
In vele spirituele kringen, leren ze je bepaalde oefenen in grenzen dat op lang termijn niet werkt. Integendeel, je komt in een soort van eenzaamheid terecht en in een spirituele begoocheling.
Ik geef je een stappenplan en leer je komaf maken met soort gelijke situaties!
En dit vanuit de kracht van je hart!

 

Door Eva Storm

 

Eva Storm

 

Eva Storm is Coach, Healer, Trainer in Communicatie, Coaching, Energie, Hypnose, Coaching. Ze is mama van een een kind met kristalenergie. Zelf heeft ze de transformatie gedaan van indigo energie naar kristal. Haar dochter vond nergens aansluiting, noch in school, noch bij leerkrachten (met enige uitzondering), noch bij leeftijdsgenoten. Eva heeft gedurende 10 jaar kampen georganiseerd om gelijkgestemde kinderen samen te brengen, zodat haar dochter het gevoel had, hier thuis te horen. Ze heeft een enorme ervaring met kinderen met alle soorten etiketten maar ook met kinderen en jongeren met psychische problemen. Zelf heeft ze pleegkinderen gehad. Vandaag leid ze ouders, leerkrachten, therapeuten, psychologen, managers op om met een verhoogd bewustzijn met kinderen, partner en collega’s om te gaan. Haar trainingen zijn diepgaand, spiritueel getint maar met de voeten op de grond!

 

Bazel

Het Gildenhuis

Kruibekestraat 33


do 28 feb 2019, 20u

 

Inschrijven niet nodig

Deelname:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro

Men kan ook aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Men kan ook inschrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.dekleinebron.be

facebook: https://www.facebook.com/dekleinebron/