Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Voordracht De kleine bron Bazel 11-04-2019
Donderdag, 11 April 2019, 20:00
Hits : 182
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EFT : pak je emotionele rugzak aan

 


EFT of emotional freedom techniques is een tapping-techniek die gebruik maakt van de energiepunten op de meridianen in ons lichaam.
Je kan hiermee doordringen tot op het onbewuste niveau. Daardoor kan je zowel lichamelijke als emotionele klachten oplossen.
Elke situatie die je ervaart brengt emoties met zich mee. Sommige daarvan blijven hangen. Als we een bepaalde herinnering oproepen krijgen we ook alle bijhorende emoties mee terug, vb. boosheid, verdriet,…
Daar kan je nu wat aan doen. De herinnering blijft, maar de emotionele lading die eraan vasthangt kan je temperen of doen verdwijnen.
En dit is nog maar één van de mogelijke toepassingen… Interesse ? Kom kennismaken met EFT en ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Door Kristel Van Doorslaer

 

 Kristel Van Doorslaer

 

Na jaren in het bedrijfsleven begon Kristel zelf symptomen van overspanning te ondervinden.
Daarom besloot ze het roer volledig om te gooien. Ze gaf haar ontslag en schoolde zich om tot stress- en hartcoherentiecoach.
Toen ze met EFT in contact kwam sprak haar dit direct aan omdat dit te maken heeft het opheffen van negatieve emoties, wat eigenlijk blokkades zijn op onze meridianen.
Aangezien stress en emoties met elkaar verweven zijn was dit een logische keuze. Daarop volgende ze opleidingen die leidden tot het diploma ‘advanced practitioner’.

Bazel

Het Gildenhuis

Kruibekestraat 33


do 11 apr 2019, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro

Inschrijven niet nodig

Men kan ook aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Men kan ook inschrijven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.dekleinebron.be

facebook: https://www.facebook.com/dekleinebron/